Over ZiNkraamzorgOf het nu de roze wolk is of dat het anders loopt: we zijn er voor onze gezinnen. Kraamzorg is ongelooflijk belangrijk voor kersverse ouders; het is een enorme verandering om een kind te krijgen. Daarom doet ZiNkraamzorg er alles aan om het hele gezin een heerlijke kraamtijd te geven. Dat doen we met liefde en toewijding bij zo’n 8.500 gezinnen per jaar. Elke dag beleven wij nieuw leven. Kraamzorg is het mooiste vak ter wereld!

Lokaal verankerd en betrokken, in heel Nederland

Met meer dan zeshonderd kraamverzorgenden en vele andere collega’s werken we nagenoeg in het hele land. Daarmee is ZiNkraamzorg een van de grotere aanbieders van kraamzorg in Nederland. Maar dat is niet hetzelfde als ‘groot en log’! We zijn lokaal verankerd en betrokken. Onze kraamverzorgenden komen meestal uit dezelfde buurt als onze gezinnen en kennen de verloskundigen persoonlijk. Dat maakt de zorg die ouders krijgen soepel en prettig. En is meer zorg nodig? We hebben onze eigen lactatiekundigen en kennen aanvullend zorgaanbod in de regio op ons duimpje.

"Ik voel me zo op mijn gemak hier. Alles is bespreekbaar, zowel werk als privé. Voor mij echt geen ander!“

- Daniëlle, Kraamverzorgende bij ZiNkraamzorg


Het verschil zit hem in hoe we met elkaar omgaan

Natuurlijk zijn we net zo professioneel als andere kraamzorgorganisaties, maar het verschil zit ‘m in de manier waarop we met elkaar omgaan, hoe we ons inzetten voor onze gezinnen en wat we van elkaar verwachten. Iedereen kan helemaal zichzelf zijn – ook jij. Want op jouw eigen wijze geef jij een professioneel en vriendelijk gezicht aan ZiNkraamzorg. En dáárom zijn wij heel blij met jou.